Home / Bebek Odası Dekorasyon / Bebek Beşik Modelleri

Bebek Beşik Modelleri

Bebek beşik modelleri, bebeklerin sağlıklı bir büyüme sürecine giriş yapabilmesine olanak sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Ayrıca uyku durumundayken en etkili şekilde gelişmelerinin tamamlanabilmesi adına en konforlu modellerin tercih edilmesi son derece kritik bir öneme sahiptir. Bu durum hem bebeğin uyku düzeninin en etkili şekilde sağlanmasına katkı sunuyor hem de yaşanabilecek sağlık temelli aksaklıkların da önüne geçiyor. Bu kapsamda birbirinden konforlu seçeneklere sahip bebek odası dekorasyonunun püf noktalarının başında, beşik modelleri gelmektedir.

Sallanır Anne Yanı Bebek Beşikleri

Anneler için en kullanışlı modeller arasında yer alan sallanır anne yanı bebek beşikleri, tek bir dokunuşla bebeğin eğlenceli anlar yaşamasına katkı sağlayarak uykuya dalması konusunda itici bir kuvvet oluşturur.

Ahşap Kelebek Beşik Modeli

Ahşap kelebek beşik modeli, en çok tercih edilen bebek beşiklerinden biridir. Sabit bir yapıya sahip beşik iskeleti mevcuttur. Buna karşın sallanmaya uygun olan yapısıyla bebeğin uykuya dalma süreci efektif olarak mümkün olmaktadır. Ayrıca ahşap ürünlerin kullanımından ötürü bebeğin sağlığını da etkilemeyen bu modeller de çeşit ise maalesef sınırlıdır.

Sepet Bebek Beşik Modelleri

Yine anneler tarafından en çok tercih edilen sepet beşik modelleri, geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. Sepet şeklindeki görünümünü kutu haline dönüştürülebilme özelliğiyle birçok alternatif sunan bu beşik modellerinde, aynı zamanda geniş bir renk skalası da bulunmaktadır. Dolayısıyla konforlu ve şık bir görünüm elde etmek için bu modeller kullanıma uygundur.

Çekmeceli Bebek Beşikleri

Fonksiyonel olarak kullanıma en uygun beşik modellerinden olan çekmeceli bebek beşikleri, bebeklerin çamaşırları ya da küçük oyuncaklarının çekmeceler yardımıyla muhafaza edilmesine katkı sağlar. Genellikle, beşiğin hemen alt bölümünde yer alan iki çekmeceden oluşur. Üzerinde barındırdığı gözler sayesinde, saklanması gereken tüm eşya ya da kıyafetlerin etkili bir şekilde korunabilmesi mümkün olmaktadır.