Home / Bebek Odası Dekorasyon / Doğum Odası Dekorasyon Fikirleri

Doğum Odası Dekorasyon Fikirleri

Yeni bir bebek dünyaya gelirken gerek evler, gerek hastaneler için birbirinden şık doğum odası dekorasyon fikirleri uygulanabilmektedir. Bu noktada doğum için süslemenin ve dekorasyonun nerede yapılacağına göre uygulayacağın tarz değişmektedir.

Süslenecek olan mekan neresi olursa olsun, yapılacak olan dekorasyonlar ile son derecede şık bir hale getirebilmek mümkündür. Böylelikle de gerek dünyaya yeni gelen bebek, gerek karşılamak için gelen konuklar için son derecede şık ve iç açıcı bir dekorasyon oluşturulabilmektedir.

Doğum Odası Dekorasyon Fikirleri

Yeni doğan bebekleri için doğum odası dekorasyon fikirleri arayan kişiler pek çok farklı fikir arasından kendilerine uygun olan fikirleri tercih edebilirler. Bu sayede oluşturacakları dekorasyon ve süslemeler ile ortamın son derecede iç açıcı bir hale gelmesini sağlayabilirler. Bebekler için doğum odası süslemeleri ve bebek odası dekorasyonu yapılırken seçilecek olan renk genellikle bebeğin cinsiyetine bağlı olmaktadır. Erkek bebekler için mavi renkler ağırlıklı olarak kullanılırken, kız bebekler için de pembe rengi ağırlıklı olarak seçilmektedir. Yine bu ortamlar birbirinden hoş kokulu olan mumlar veya sabunlar ile çok daha hoş bir hale getirilmektedir.

Doğum odası için hastane odasını süslemek isteyen kişilerin konuklar için de belirli ikramları hazırlamaları gerekmektedir. Özellikle de hazırlanan ikramların ön planda yer aldığı bir süsleme modelinin seçilmesi gerekmektedir. Hastane odası süslemesi yapılırken bebeğin adının yazdığı bir pankart, odanın uygun bir yerine asılabilir. Aynı zamanda bebeğin cinsiyetine uygun olan renklerde uçan balonlar da hastane odasını süslemek için kullanılabilecek ögelerdendir.

Doğum odası dekorasyon fikirleri arasından isteyen herkes birbirinden şık örnekler ile doğum odalarını süsleyebilirler. Hastane yerine evlerini süslemek isteyen kişiler de tüller ve saten kumaşlar ile evlerini son derece şık bir hale getirebilirler. Yine şık bir masa hazırlayarak konuklar için hazırlanan ikramları ön planda tutabilirler. Bebeğinizin adının yazılı olduğu bir kartı evinizde de kullanabilirsiniz.