Home / Bebek Odası Dekorasyon / İkiz Bebek Odası Dekorasyonu

İkiz Bebek Odası Dekorasyonu

Bebek odası dekore etmek çok keyifli ve heyecanlı bir iştir ama bebek odası dekore etmekten daha keyifli ve heyecanlı bir iş var ise o da ikiz bebek odası dekorasyonudur. Bir şey düşünüyorsanız artık iki kere düşünmeniz gerekiyor. Hem kız bebekler hem de erkek bebekler için birçok ikiz bebek odası dekorasyon seçeneği vardır. Bu yazımızda, sevimli ikizlerinizin odasını hazırlamanıza yardımcı oluyoruz: İkiz Bebek Odası Dekorasyonu!

İkiz bebek heyecanı yaşayan kişiler bebek odası dekorasyonlarını yaparken bu ipuçlarını inceleyebilir ve kendilerine uyarlayabilirler. İkisi de kız, ikisi de erkek veya biri kız, biri erkek olacak ikiz bebekler için son derecede şık ve tatlı bebek odası dekorasyon seçenekleri mevcuttur.

İkiz Bebek Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

İkiz bebek bekleyen ebeveynler, ikiz bebek odası dekorasyonu yapmak için birçok farklı fikir edinebilirler. Bebek odası dekorasyonlarında bebeklerin cinsiyetleri büyük önem arz etmektedir. Eğer iki bebek de kız olarak dünyaya gelecek ise pembe ve lila gibi renk tonları kullanılarak son derecede şık ve sevimli dekorasyonlar oluşturulabilir. Dekorasyon yaparken bebek yataklarının dip dibe koyulması gerekmektedir. Bu şekilde konumlandırdığınız takdirde hem kolay ilgilenebilmek hem de bebeklerin birbirlerine yakın olmaları adına büyük bir avantaj sağlar.

Kız bebek odası dekorasyonu yaparken bebeğinizin yatağının üzerine renkli pelüş oyuncaklar yerleştirebilirsiniz. Bunun yanında perde ve dolap gibi eşyaların da krem rengi tercih edilmesi, odada ferahlık sağlamaktadır. Yine bu alanların dekorasyonları yapılırken duvar aydınlatmaları da tercih edilebilir. Gece lambası olarak pembe gibi renklerde duvar aydınlatmaları kullanılabilir ve bu şekilde odayı çok daha iç açıcı bir hale getirmiş olursunuz.

Eğer iki bebek de erkek olacaksa doğrudan mavi ve yeşil gibi renkler tercih edilebilir. Yine bu alanlarda da bulut ve yıldızlar gibi dekor eşyaları kullanılarak ortam, erkek çocuklarınız için daha sevimli bir hale getirilebilir. Eğer bebeklerden birisi kız ve diğeri de erkek olacak ise bebeklerinizin odası, tam iki farklı renkte dekore edilebilir. Bebeklerinizin odasını renkler ile tam ortadan ikiye bölebilir, bir tarafa kız bebeğinize göre, diğer tarafa da erkek bebeğinize göre aksesuarlar yerleştirebilirsiniz. Renk olarak da bir taraf pembe ve lila renk tonlarında dekore edilirken, diğer taraf da mavi ve tonları renklerde dekore edilebilir.